Як повідомляють в обласному оперативному штабі з ліквідації надзвичайної ситуації, органи влади тримають на контролі питання допомоги мешканцям області, що перебувають на самоізоляції чи не в змозі самостійно  себе забезпечити. Зокрема, людям, які перебувають на самоізоляції, надається допомога у доставці продуктів харчування та предметів першої необхідності. Станом на 11 квітня 2020 року 25-ти особам надали необхідну допомогу соціальні робітники, 56 осіб скористались послугами волонтерів, працівниками об’єднаних територіальних громад надано допомогу 45-ти особам, послугами Укрпошти скористалась 1 особа. Решту самоізольованих забезпечують родичі та сусіди.

За добу в містах та районах області проведено 996 профілактичних та протиепідемічних заходів в громадських приміщеннях. Підрозділами ГУ ДСНС України у Хмельницькій області проведено санітарну обробку 114 км автомобільних доріг в смт. Сатанів, Чемерівці, Ярмолинці, Закупне, Летичів, містах Ізяслав та Деражня.

Протягом останньої доби на пунктах санітарного контролю перевірено  1681 транспортний засіб та 2476 осіб, які в них перебували.

Патрульною поліцією Хмельниччини та працівниками ГУНП у Хмельницькій області протягом доби складено 9 адміністративних протоколів про порушення карантинних правил.

Оперативний штаб закликає усіх мешканців області неухильно дотримуватися правил карантину, залишатися вдома, виконувати рекомендації лікарів щодо правил особистої гігієни. Від кожного з нас зараз залежить, чи вдасться приборкати епідемію коронавірусу та зберегти життя та здоров’я як своє власне, так і ваших рідних та близьких.