Про рівень культури країни, нації чи навіть окремо взятого населеного пункту завжди судять з огляду на стан місцевих кладовищ. 

Фото без описуШанувати померлих, які були нам дорогими за життя – це не лише пригощати знайомих та сусідів цукерками і печивом у пам’ятні дати… Значно важливіше не забувати дорогу до місця останнього спочинку своїх рідних та близьких, аби їхні могили не перетворювалися на пагорби, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто тут похований.

До Пасхальних свят та поминальних тижнів комунальним підприємством "Побут сервіс" та працівниками з благоустрою старостинських округів було ініційовано проведення заходів з благоустрою територій кладовищ громади, а саме обрізку дерев та кущів, загортання несанкціонованих сміттєзвалищ та здійснення санітарної очистки територій, встановлення та приведення в порядок громадських вбиралень та багато інших заходів.

Солобковецька сільська рада звертається до мешканців громади та закликає підтримувати чистоту та порядок на місцях останнього спочинку, прибираючи, не створювати хаотичних сміттєзвалищ, а відносити сміття до спеціально відведених місць.