Щороку ТОВ «Енселко Агро» спільно з Благодійним фондом «Разом з Кернел» інвестує значні кошти у покращення благоустрою, інфраструктури, підтримку освіти, культури, спорту Солобковецької об’єднаної територіальної громади.

undefined

Так, у 2019 році бюджет соціального партнерства склав 383 909 грн. Крім цього, підприємство «Енселко Агро» (Кернел) є найбільшим платником податків, щороку поповнюючи місцевий бюджет громади понад 8 мільйонів гривень. Завдяки цим надходженням громада в змозі утримувати заклади загальної середньої освіти, гімназію, заклади дошкільної освіти та сільські будинки культури. Також має змогу будувати водопроводи, ремонтувати дороги, встановлювати вуличне освітлення та інші важливі інфраструктурні  об’єкти.

Благоустрій та інфраструктура – це візитівка кожного населеного пункту. Тому і працювати над ним потрібно постійно. Значну підтримку надають компанії, які здійснюють обробіток земель на території нашої громади. Однією із таких є ТОВ «Енселко Агро». Завдяки  співпраці із компанією у населених пунктах громади будуються водогони, ремонтуються комунальні дороги, встановлюються сучасні зупинки, та огорожі на кладовищах Також щороку компанія КЕРНЕЛ своєю підтримкою долучається до проведення масових заходів в громаді. В 2019 році співробітників компанії  було залучено до акції «Посади дерево» та створення нового скверу, де було висаджено 250 дерев твердих порід. Це дуби, клени та сосни. Представників ТОВ «Енселко Агро» залучено до розроблення стратегії розвитку Солобковецької ОТГ на 2021-2027 роки з питань розвитку аграрної галузі.

Керівництво Солобковецькоі ОТГ висловлє щиру подяку за ефективну співпрацю!