Солобковецька ОТГ отримала чергову допомогу для боротьби з розповсюдженням коронавірусу. Для підтримки медичних закладів, які розташовані на території громади, під час пандемії COVID-19 керівництво громади не обмежується виділенням коштів із сільського бюджету та активно співпрацює з благодійними організаціями.

Фото без описуТак над залученням позабюджетних коштів та пошуком грантових програм українських фондів працюють сільський голова разом із спеціалістами громади. Нещодавно Солобковецька громада подала заявку на участь у благодійному проєкті "Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19", який в Україні реалізує Міжнародний благодійний фонд "Карітас України" за підтримки "Програми U-LEAD з Європою".

Фото без опису

Завдяки цій співпраці громада отримала благодійну допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту, а саме: костюми біологічного захисту, захисні окуляри, респіратори, маски, рукавички та дезинфікуючі засоби.

Фото без опису

Сьогодні цей вантаж було передано у Солобковецьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини та на фельдшерсько-акушерські пункти для боротьби із коронавірусом.

Висловлюємо слова вдячності таким організаціям, які в такий складний час пандемії роблять  добру і важливу справу задля збереження життя та здоров’я медичних працівників – наших захисників на фронті боротьби з невидимим ворогом – коронавірусною інфекцією.

Фото без опису