Городоцька місцева прокуратура з місцем дислокації смт Ярмолинці, повідомляє наступне.

Прокурори виявили махінації з орендною платою за користування ...

ВИКРАСТИ ЗА 60 СЕКУНД ПО-ЯРМОЛИНЕЦЬКИ

 

Прокурорами місцевої прокуратури за місцем дислокації  смт Ярмолинці  підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителя області, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України(крадіжка).

 

Досудовим розслідуванням, встановлено, що в один із днів лютого обвинувачений, перебуваючи в с.Баламутівка, скориставшись хвилинною відсутністю власниці, викрав із подвір’я домогосподарства велосипед, вартістю понад 3 000 грн. та спокійно поїхав на ньому додому – в с.Ружичанка Хмельницького району.

 

В той же час, катався на велосипеді молодик не довго, оскільки вже через кілька днів працівники поліції знайшли злодія та викрадене майно повернулось законній власниці.

Усвідомлюючи протиправність своїх дій та вину, молодик щиро покаявся, помирився із потерпілою та скористався своїм правом укласти угоду про примирення.

 

Вироком Ярмолинецького районного суду від 10.06.2020 вищевказану угоду було затверджено, молодика визнано винним, засуджено до штрафу 850 грн. та стягнуто 630 грн. процесуальних витрат, які він повинен сплатити до бюджету. 

 

Примітка: Угода про примирення може бути укладена за ініціативою потерпілого, підозрюваного або обвинуваченого. Домовленості стосовно угоди про примирення можуть проводитися самостійно потерпілим і підозрюваним чи обвинуваченим, захисником і представником у провадженні щодо кримінальних проступків, злочинів невеликої чи середньої тяжкості та у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення.

 

Прокурор

Городоцької місцевої прокуратури                                                         І.Лежнін