Сьогодні, напередодні професійного свята в Ярмолинецькому відділі поліції ГУНП в Хмельницькій області відбулись урочисті заходи. Відкрив захід начальник Ярмолинецького відділу поліції Петро Фурман, який   привітав колег з професійним святом - Днем Національної поліції України.

gfttc44

В урочистих заходах взяли участь голова Солобковецької ОТГ Сергій Когут, голова районної державної адміністрації Василь Гуменюк та голова районної ради Володимир Безушко.

Посадовці побажали всім присутнім миру та злагоди, міцного здоров'я, невичерпних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень у нелегкій, але такій потрібній людям службі!

За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, самовіддану працю в Національній поліції України та з нагоди Дня Національної поліції України почесними грамотами та подяками обласної та районної державних адміністрацій, районної ради відзначено кращих працівників Ярмолинецького відділу поліції.ggyf222

За підтримки голів районної державної адміністрації та районної ради було придбано новий автомобіля Ravon, який передано працівникам районного відділу поліції для забезпечення більш ефективної роботи в боротьбі зі злочинністю, підтримання публічного порядку та громадської безпеки.hyfyft33hvyf11