Шановні жителі Солобковецької громади.
На жаль станом на 8 липня 2020 року хворих на СOVID-19 в ОТГ побільшало. Підтверджено ще два позитивних результати COVID-19. Загалом у нас вже 3 хворих.
Закликаю усіх зберігати спокій та ретельно дотримуватися вимог карантинних обмежень, користуватись засобами індивідуального захисту та не виходити без потреби з дому! 
Вкотре наполегливо прошу вас проявити соціальну відповідальність. Особливо це стосується осіб, що прибули з інших країн, регіонів та осіб, які контактували із хворими чи мали опосередковані стосунки з контактними особами. Будьте відповідальними, самоізолюйтесь, якщо Вам потрібна немедична допомога звертайтесь по телефону до органів влади. При перших симптомах захворювання звертайтеся до сімейного лікаря по телефону, при погіршенні стану викликайте «Екстрену допомогу -103».
Давайте відповідально поставимося до рекомендацій медиків! Це вбереже Вас та Всіх жителів. Будьте відповідальні, залишайтеся вдома та чесно інформуйте про стан здоров’я і про контакти з інфікованими, якщо вони були.

Фото без опису