???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????»?????µ?????? ?????????????? ???° ???????°????Солобковецька сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку Солобковецької сільської ради:

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які мають: вищу освіту відповідного спрямування за професійно-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; вільно володіють державною мовою; вміють працювати на персональному комп'ютері.

Особи, які мають бажання взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії Солобковецької сільської ради документи:

заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

дві фотокартки розміром 4x6 см;

копії документів про освіту;

копію документа, який посвідчує особу;

копію військового квитка (для військовозобов'язаних).

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України “Про запобігання корупції”.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: Солобковецька сільська рада , вул. Грушевського, 2 с. Солобківці тел. 2-93-67 ( т.м. 0673801325)