Фото без опису26 серпня за участі першого заступника голови обласної ради Неоніли Андрійчук відбулися друге та третє засідання конкурсної комісії з визначення кандидата на посаду директора Солобковецького навчально-реабілітаційного центру Хмельницької обласної ради.
Фото без опису

Члени комісій опрацювали подані єдиним кандидатом документи та допустили до участі у конкурсі претендента на посаду – Аллу Миколаївну Гаман. Конкурсна комісія провела співбесіду з претендентом на посаду, заслухала його детальний проєкт плану розвитку даного комунального закладу обласної ради на середньострокову перспективу. За результатами голосування членів комісії, переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади директора Солобковецького навчально-реабілітаційного центру  Хмельницької обласної ради обрано Аллу Гаман. ЇЇ кандидатуру запропоновано голові обласної ради для укладання контракту у встановленому законодавством порядку.

ПРОТОКОЛ №1 засідання конкурсної комісії для визначення кандидата на посаду директора Солобковецького навчально-реабілітаційного центру Хмельницької обласної ради. Детальніше за посиланням:  https://km-oblrada.gov.ua/wp-content/uploads/2020/08/protokol-N-1.doc

ПРОТОКОЛ № 2 засідання конкурсної комісії для визначення кандидата на посаду директора Солобковецького навчально-реабілітаційного центру Хмельницької обласної ради. Детальніше за посиланням: https://km-oblrada.gov.ua/wp-content/uploads/2020/08/protokol-N-2.doc

Детальніше на сайті - Хмельницька обласна рада: https://km-oblrada.gov.ua/alla-gaman-peremozhec-konkursu-na-po/

Фото без опису

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу і відповідальну посаду - директора Солобковецького навчально-реабілітаційного центру.

Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту.

Керівництво Солобковецької ОТГ бажає конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Зичимо Вам великих здобутків, а підґрунтям плідної професійної діяльності на новій посаді хай буде міцне здоров`я, сповнене любові серце, натхненна думка й добрі почуття. Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість і надалі сприяють піднесенню іміджу Солобковецького НРЦ! Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчих перемог. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!