Чи не найбільш актуальним питанням у покращенні інфраструктури Солобковецької об’єднаної територіальної громади є ремонт доріг.

Минулого тижня розпочали поточний ремонт дорожнього покриття центральної дороги вул. Перемоги в с. Глушківці. Протяжність ділянки, що підлягає ремонту 1800 м. 
Фото без опису

Ця дорога є першочерговою для ремонту в с. Глушківці. І не тому, що вона є центральною, а тому, що по даній дорозі шкільний автобус кожного дня підвозить дітей до закладів освіти. А безпека транспортування дітей для нас є найголовнішим пріорітетом! Минулого року на узбіччі дороги було прокладено водопровідні мережі, майже за рік грунт вже просів, та постало питання швидкого та якісного поточного ремонту верхнього шару дорожнього покриття.

Фото без опису

На сьогодні в громаді затвердженно програму з відновлення автошляхів нашої громади. Згідно програми ми займаємось питанням щодо залучення фінансового, матеріально-технічного ресурсу для подальшого розвитку дорожньої інфраструктури ОТГ.  Вул. Перемоги ремонтується спільними ззусиллями Солобковецької громади та  Хмельницької служби місцевих автодоріг. За рахунок коштів місцевого бюджету громади закуплено щебінь вапнякових з  номінальним розміром зерен до 40 мм., а поточні ремонтні роботи звиконує Філія "Ярмолинецький райавтодор".

Необхідно наголосити, що роботи з відновлення дорожнього покриття у відповідності до технічно-експлуатаційних вимог будуть продовжуватись і надалі.