В столиці України в м. Києві триває чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих та юніорів 2020 року. Не обійшлося і без представника від Солобковецької громади. У складі збірної Хмельницької області з гирьового спорту виступає наш земляк, майстер спорту України з гирьового спорту - Олександр Юрик. 

Турнір проводиться в Палаці спорту України. 


Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди стоять та взуття

На фото Олександр Юрик срібний призер

Про здобутки та досягнення на чемпіонаті Саша поділився на своїй сторінці у Facebook:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100024563470470

Цитуємо зі сторінки Саші Юрика: "Ось такий мій підсумок Чемпіонату України 2020.Срібний призер серед юніорів (Двоборство: сума107.5). Срібний призер серед Дорослих та Юніорів (Довгий цикл : сума 41 б. ), всіх своїх можливостей не використав але результати в кожній вправі добавив і цим задоволений. Дякую своїм тренерам @an.atolii9153 і @vovaryzak. Окрема подяка своєму Голові осередку Хмельницької області @polmira888. ????ВСІМ ДОБРА????".  

Зображення може містити: 6 осіб, включно з Сашою Юриком, люди стоятьНа фото збірна Хмельницької області. (Олександр Юрик другий зліва)