В селі Стріхівці встановлено знаки вказівники напрямків вулиць. За підтримки соціальної угоди з "КОНТІНЕНТАЛ Фармерз груп" (бувша "Мрія") було виготовлено металопластикові таблички з написами, а вже вигоровленням  дерев'яних дубових знаків, займалися: в.о. старости с. Стріхівці - Олександр ПОГОРІЛИЙ, директор Стріховецького СБК та депутат Солобковецької сільської ради - Олександр ВОЛОХ спільно з місцевими жителями.

undefinedВ Солобковецькій громаді робота над виготовленням та встановленням вказівників напрямків вулиць продовжується й надалі. За рахунок соціального партнерства з "КОНТІНЕНТАЛ Фармерз груп" вже розпочато виготовлення вказівників з елементами ковки в с. Солобківці.

Ініціатива, щодо встановлення знаків вказівників напрямків вулиць є одним із дуже важливих елементом благоустрою населених пунктів Солобковецької громади. Завдяки знакам з назвою вулиці, покращиться не тільки зовнішній вигляд сільських територій, але й значно зменшиться проміжок часу доїзду швидкої, пожежного автомобіля та поліції до місця призначення.