Городоцька місцева прокуратура з місцем дислокації смт Ярмолинці, повідомляє наступне.

Прокуратура інформує | Солобковецька громада

Прокурорами місцевої прокуратури за місцем дислокації  смт Ярмолинці  підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителя області, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України(крадіжка поєднана із проникненням в житло та інше приміщення).

Досудовим розслідуванням, встановлено, що в один із днів липня житель с.Москалівка, перебуваючи за місцем свого проживання, вирішив навідатись до домогосподарства своєї сусідки.

Вже перебуваючи на господарстві обвинувачений зірвав замки на дверях будинку та сараю, звідки викрав комплектуючі до велосипедів, газового котла та металевий посуд на загальну суму понад 4 000 грн.

Усвідомлюючи протиправність своїх дій та вину, чоловік щиро покаявся, помирився із потерпілою та відшкодував усю завдану його діями шкоду.

Вироком Ярмолинецького районного суду від 28.10.2020 чоловіка визнано винним та призначено покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі. В той же час суд, із урахуванням особи винного, позиції потерпілої та обставин справи, на підставі ст.75 КК України, надав підозрюваному можливість виправитись упродовж 1 року 6 місяців іспитового строку

 

Прокурор

Городоцької місцевої прокуратури                                                         І.Лежнін

 

Тел:0253-2-15-81  

Ел. пошта: jarmol_prok@ukr.net