Зважаючи на те , що наша громада перебуває в « червоному» рівні епідемічної небезпеки, повідомляємо інформацію, про те, як можливо дистанційно оплатити житлово-комунальні послуги.

Сплачуйте за комунальні послуги через Інтернет!!! - Головне управління  Пенсійного фонду України в Херсонській області

Відповідно до Порядку реалізації експериментального проєкту щодо формування навичок та популяризації дистанційної оплати житлово-комунальних послуг серед одержувачів пенсій та грошової допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2020 року № 287, громадяни, які отримують пенсії та грошову допомогу через банківські установи, можуть дистанційно сплачувати спожиті житлово-комунальні послуги. Для цього вони повинні зареєструватися в системі дистанційного обслуговування або зателефонувати на гарячу лінію банку і надати інформацію про перелік ЖКП, які вони готові оплатити дистанційно, а також необхідні дані для оплати послуг з їхніх рахунків.

Телефони гарячих ліній:

АТ КБ «ПриватБанк» – 37-00

АТ «Райффайзен Банк Аваль» – 0-800-500-500

Дистанційна оплата здійснюється за допомогою мобільних додатків:

Приват 24

Ощад 24/7

Райффайзен Онлайн

Одержувачі пенсій і допомог також зможуть оплачувати послуги ЖКГ безпосередньо в листоноші під час отримання пенсії та грошової підтримки, або замовивши відповідну послугу телефоном.