Академія лідерів регіональних змін – це освітній проєкт компанії Kernel для очільників громад, керівників державних та громадських організацій, а також проактивних людей, готових працювати для розвитку громад.

Kernel анонсував створення Академії лідерів регіональних змін

Концепція Академії складається з основних навчальних форматів: онлайн-вебінари, онлайн-консультації та нетворкінг. Ви можете навчитися управляти ризиками, поглибити знання з ІТ, юридичних та фінансових питань, а ще побудувати вдалу комунікаційну стратегію. Разом з цим дізнаєтеся багато нового про залучення грантів на розвиток села, волонтерську діяльність, соціальне підприємництво та реформування, щоб реалізовувати ефективні соціальні проєкти в межах свого населеного пункту.

Серед викладачів Академії - експерти компанії Kernel, представники знаних громадських організацій та державних структур. Тож освітній проєкт стане не просто потужною навчальною базою, а якісною комунікаційною платформою для покращення співпраці між бізнесом, владою та громадою.

Оксана Коваль, Керівник Департаменту комунікацій, PR та GR компанії Kernel
«Світ дуже швидко змінюється. Ми хочемо показати громадам, що цих змін не варто боятися. Їх можна очолити! Але для цього потрібно розширювати горизонти своїх знань, бути відкритими для нового та невпинно рухатися вперед. Академія лідерів регіональних змін – проєкт, в рамках якого ми будемо ділитися з лідерами громад експертизою та інструментами для трансформації, мотивуватимемо на системні зрушення. У нас в країні надзвичайно багато енергійних та ініціативних людей, впевнена, нам вдасться направити їхню енергію у правильне русло».

Запрошуємо вас на навчання до Академії лідерів регіональних змін. Старт планується у січні 2021 року. Вже сьогодні ви маєте унікальну можливість сформувати навчальний план разом з експертами та викладачами. Поділіться з нами темами, які хотіли б вивчити детальніше, і ми обов’язково додамо їх у програму розвитку. Для цього пройдіть, будь ласка, коротке опитування за посиланням - Заповнити Анкету