Поводження з тваринами повинно бути належним. Ми всі про це знаємо і досить часто про це говоримо, проте нещодавня подія показала, що ми тільки говоримо і дехто не розуміє цього.

Нещодавно невідомі особи вчинили «не людскі» насильницькі дії щодо тварини, яку прихистили працівники закладу «Кафе Берлін». На жаль камери спостереження не зафіксували цих осіб.

Фото без опису

За словами керівника закладу Олега Брили собака вижила дивом і завдяки оперативному втручанню Ольги Сокоть (місцевий ветеринар ), яка своєчасно здійснила допомогу. Всі рани продезінфіковані та оброблені! На жаль, собака залишиться інвалідом через нелюдські дії цих Нелюдей! Дійсно прикро дивитись на зовсім беззахисну тварину, яку і так нещодавно зрадили господарі, викинувши з авто біля кафе Берлін. Ні в чому не винна тварина підгодовувалась і жила біля закладу. Нікого не кусала і не гарчала, була досить спокійною та привітною.

Зараз тварина знаходиться під наглядом, загрози життю немає.

Ми хочемо звернутись до всіх небайдужих, хто можливо щось бачив або чув, і може повідомити інформацію про ці події нам.

Відповідно до Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» адміністрація нашої громади проситиме поліцію Хмельницької області відкрити кримінальне провадження по даному факту злочину.