У зв’язку з погіршенням погодних умов взимку виникає потреба у розчищенні доріг та вулиць громади. Забезпечує цю функцію в громаді КП «Побут Сервіс», в користуванні якого є 4 одиниці техніки: 1 трактор МТЗ 82.1 з відвалом; 1 трактор МТЗ 80 з відвалом; 1 екскаватор "БАМ" на базі МТЗ 82.1 з навантажувачем; трактор МТЗ 82.1 муніпулятор з відвалом.

За будь-яких умов важливо в першу чергу забезпечити доступ до об’єктів соціальної сфери: шкіл, садочків, амбаторії, сільської ради, тощо, а також забезпечити можливість проїзду громадського транспорту. Тож зрозуміло, що в першу чергу техніка буде спрямовуватись на вулиці, де розташовані вказані об’єкти та на вулиці, по яких проходить рух маршрутних транспортних засобів. При дуже важких екстримальних погодніх умов сподіваємося та розраховуємо на допомогу підприємств, що працюють на території громади та фізичних осіб, в чиїй власності є трактори. Варто зазначити, що таку допомогу наша громада і отримує кожної зими.

Тож просимо жителів зберігати спокій та проявляти терпіння у цій ситуації, адже техніка підприємства не може одночасно бути в декількох місцях. Звичайно ж, може виникнути ситуація, коли потрібно терміново надати комусь медичну або будь-яку іншу екстренну допомогу. Про такі випадки просимо негайно повідомляти особисто, а не в соцмережах, адже від швидкості реагування може залежати не тільки добробут, але й життя людини. 

Давайте бути взаємно ввічливими і допомагати один одному в екстрених ситуаціях!