Засяяла новорічними вогнями головна ялинка Солобковецької громади. Вже стало доброю традицією в Солобковецькій громаді проводити урочисте відкриття новорічної ялинки на площі Солобковецького закладу загальної середньої освіти. Але цього року ялинку відкривали без концерту та привітань, з дотриманням карантинних обмежень.

Справжнього новорічного настрою та свята додають, локації які були створені біля ялинки - вертеп та фотозона. Біля ялинки та локацій зібралися як дорослі, так і малеча, які охоче фотографувалися.  19 грудня у день відкриття новорічної ялинки на жителів громади чекали онлайн-заходи: привітання сільського голови Сергія Когута, звернення Святого Миколая до дітей України, флешмоб до дня Миколая та багато інших заходів, які можна переглянути у мережі facebook.

Головна ялинка  подарувала атмосферу свята і буде сяяти та нести радість дорослим і малятам аж до Водохреща. Є вірний знак: як зустрічаєш Новий рік, так його і проведеш. То солобковецьку ялинку засвітили з гарним настроєм, із позитивною енергетикою, зі світлими надіями. Таким, ми впевнені, і буде рік-2021!