19 березня  відбулося засідання четвертої сесії сільської ради восьмого скликання, яке провів  сільський голова  Сергій КОГУТ. У роботі сесії взяли участь депутати сільської ради, секретар сільської ради Тетяна МУДРИЦЬКА, керуючий справами виконавчого комітету Анатолій ЛИС, начальники та спеціалісти відділів апарату. 

Фото без опису

Сесійному  зібранню  передувала робота постійних комісій сільської ради, на яких детально були опрацьовані близько 73-ох  питань порядку денного.  Робота сесії розпочалася  із затвердження порядку денного та аналізу рейтингу бюджетів громад України та Хмельницької області за 2020 рік  (з публікацією можна ознайомитися на сайті Децентралізація ТУТ). Також голова громади відобразив рейтинг місцевих боржників платників податків в бюджет громади.

В ході засідання депутатами були розглянуті: питання про бюджетну дисципліну на 2021 рік, зміни до рішень попередніх сесій, «Про затвердження Програми  «Юніор старт 2 на 2021 рік.», «Про затвердження Програми «Розвитку місцевого самоврядування в Солобковецькій сільській територіальній громаді на 2021-2022 роки», На засіданні сесії було прийнято на баланс приміщення будівель Солобковецької амбулаторії загальної практики та сімейної медецини. Також розглянуто ряд земельних питань щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою,  затвердження проектів, надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва в садових  товариствах тощо.  

Результатом роботи стало  ухвалення  проектів рішень з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.