ПРОТОКОЛ № 3 позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 22 березня 2021 року

Фото без опису

ГОЛОВУВАВ: Когут С. А. – Солобковецький сільський голова, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Солобковецької сільської територіальної громади.

ПРИСУТНІ: члени комісії за списком, з 16 членів комісії, присутні 12.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про виконання Рішення №5 позачергового засідання обласної комісії  ТЕБ та НС у Хмельницькій від 19 березня 2021 року.
  2. Посилення протиепідемічних заходів із запобігання поширенню на території Солобковецької територіальної громади гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусном SARS-CoV-2.

Інформують:

Сергій Когут - Солобковецький сільський, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій;

Ярослав Степанюк – головний спеціаліст відділу будівництва, інфраструктури, цивільного захисту та комунального господарства Солобковецької сільської ради, секретар комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Стефанія Козяр – Завідуюча Солобковецькою амбулаторією загальної практики та сімейної медецини

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

  1. Заборонити на території громади:
    1. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім заходів необхідних для забезпечення роботи органу місцевого самоврядування Солобковецької сільської ради, офіційних спортивних заходів включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України та матчів командних ігрових видів спорту без глядачів за умови дотримання учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.
    2. Приймання відвідувачів у закладах культури і проведення культурних-масових заходів.
    3. Проведення релігійними організаціями богослужінь, якщо не забезпечено наявність в споруді приміщення не менше 10 м2 на одну особу, якщо більше 10 м2 то з наповненістю в залі до 50 % місць за умовами дотримання шахового порядку розміщення з дотриманням дистанції.
    4. Відвідування сторонніми особами (крім законних представників, членів сім’ї, родичів за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів, не частіше ніж один раз на тиждень) установ та закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/ перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями.
    5. Відвідування закладів громадського харчування з приміщеннями менше 10 м2 на одну особу, якщо більше 10 м2 то з наповненістю в приміщенні до 50 % місць за умовами дотримання дистанції 1,5 м., посилити закладам громадського харчування протиепідемічних заходів, запровадити дезінфікуючий режим 1 раз на добу.

Термін: на період карантину.

  1. Директорам закладів освіти:
    1. В Стріховецькому ЗЗСО І-ІІ ст.. та Глушковецькій гімназії І-ІІ ст.. посилити дезінфекційний режим та протиепідемічні заходи.
    2. В Солобковецькому ЗЗСО І-ІІІ ст.. в період з 22.03.2021 по 26.03.2021 запровадити навчання з виконанням дистанційної форми навчання здобувачів освіти 5-ий – 11-ий класи, здобувачі освіти 1-ий – 4-ий класи організувати навчання з посиленням дезінфекційного режиму та протиепідемічних заходів, для технічних працівників запровадити гнучкий графік роботи.
    3. В закладах дошкільної освіти посилити дезінфекційний режим та протиепідемічні заходи.

Термін: на період карантину.

 

Голова комісії                                                               Сергій КОГУТ

Секретар комісії                                                      Ярослав СТЕПАНЮК