Тривалий час Компанія орендує земельні ділянки в Солобковецькій громаді, її жителі можуть розраховувати на значну фінансову підтримку. Адже за кожен орендований гектар "Контінентал Фармерз Груп" виділяє 130 грн. Ці кошти формують соціальний бюджет, і куди його спрямувати - вирішують пайовики. Так, упродовж 2020 року агрохолдинг виділив для Солобковецької ОТГ понад 166 тис. грн.

Контінентал Фармерз Груп — Вікіпедія

 

 

На що спрямували отримані кошти, розповів голова Солобковецької ОТГ Сергій Когут"Наша громада уже тривалий час співпрацює з "Контінентал Фармерз Груп". У 2020 році за фінансової підтримки Компанії вдалося реалізувати чимало. Зокрема, ми встановили дитячий майданчик, замінили двері в солобковецькій школі. Щоб упорядкувати обеліск, розташований у парковій зоні, придбали більше ніж 100 метрів нової огорожі. Також навпроти головного фасаду Солобковецького сільського будинку культури стару металеву огорожу замінили на нову бетонну. На обгородження об'єктів соціальної сфери "Контінентал" виділив 60 тис. грн", - зазначив Сергій Когут.

Допоміг "Контінентал" із облаштуванням громадських криниць у селі Солобківці. За кошти Компанії придбали металеві будиночки (цебрини), вони обійшлися у 22,5 тис. грн. Також за підтримки аграріїв установили вказівники напрямків вулиць у селах Стріхівці та Солобківці. На це витратили ще 23,7 тис. грн.

 

"Раді, що в нас сформувалася така тривала та плідна співпраця із Солобковецькою громадою, - наголосив заступник керівника кластера "Поділля" зі зв'язків з громадськістю Компанії "Контінентал" Микола Кузь. - Кожна громада потребує такої допомоги, бо не завжди місцевого бюджету вистачає, щоб реалізувати всі потреби та втілити масштабні проекти. Тож намагаємося завжди відгукуватися на запити наших пайовиків".

 

Щороку "Контінентал Фармерз Груп" спрямовує кошти на розвиток інфраструктури, благоустрою, освіти та духовності, культури і спорту, медицини, допомогу військовим. Торік на соціальні ініціативи Компанія виділила понад 30,8 млн грн, з них на Хмельниччині - 4,9 млн грн.

 

Інф.: Газета "ВПЕРЕД"