Усі регіони України наразі перебувають у "жовтій" карантинній зоні 

Фото без опису

? На цей час в Україні немає областей, де був би перевищений хоч один показник щодо COVID-19.

???? Крім того, в п'яти областях, а саме у Полтавській, Хмельницькій, Вінницькій, Закарпатській областях та місті Києві, показники частково відповідають зеленій зоні. Подекуди відсоток від епідпорогу становить менше, ніж 50%.

? Нагадуємо, що заклади культури та мистецтва мають дотримуватись карантинних обмежень відповідно до вказаного рівня, а саме:

???? Жовтий рівень є базовим для всієї країни і передбачає відповідні обмеження та протиепідемічні заходи.

Зокрема, забороняється:

? проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, освітніх, професійних тематичних та інших) заходів за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненістю залів понад 50 відсотків місць у кожному окремому залі;

? приймання відвідувачів у кінотеатрах, інших закладах культури та приймання відвідувачів іншими суб’єктами діяльності у сфері культури з наповненістю кінозалів або залів понад 50 відсотків місць (розміщення здійснюється з дотриманням шахового порядку розміщення, зокрема для груп із двох осіб) у кожному окремому кінозалі або залі.