23 червня голова Хмельницької обласної з робочим візитом ради побувала у Солобковецькій громаді.

Спільно з депутатами обласної ради Тетяною Зеленко та Аліною Коваль, Віолета Лабазюк розповіла про сновні напрямки роботи депутатського корпусу обласної ради, пріоритетні галузі для фінансування з обласного бюджету та досягнуті напрацювання, які уже має більш ніж за  півроку роботи обласної ради нового восьмого скликання.

Фото без опису

Під час зустрічі  депутати, старости та керівництво громади озвучили проблемні питання нашої громади: про незадовільний стан автомобільних доріг, центр безпеки громадян, будівництво мережі очисних споруд, відсутність спортивних майданчиків зі штучним покриттям та недостатність коштів на відшкодування соціальних пільг.

Фото без опису

Водночас, обласна рада не залишається осторонь місцевих проблем. Так, за словами Солобковецького сільського голови Сергія Когута, суттєвою допомогою у вирішенні проблем із водопостачанням стало прийняття обласною радою програми “Питна вода Хмельниччини” на 2021 рік. У рамках цієї програми з обласного бюджету виділено понад три з половиною мільйони гривень на завершення будівництва водопровідних мереж у селах Глушківці та Солобківці.

Фото без опису