Гучним молодіжним фестивалем у Солобківцях відзначили 25-річницю Дня Конституції України та День молоді.  Вже традиційно організацією фестивалю займається активна молодь спільно з керівництвом громади.

Фото без опису

Під час «PUZZLE FEST» відбулося чимало цікавого: змагання за кубок з міні-футболу, різноманітні майстер-класи, організовані дитячі розваги, акції та подарунки. 

Фото без опису

Гарний настрій під час свята дарував ведучий з «Ліги Сміху» Віктор Перунський.

Фото без опису

Фото без опису

 

Також до другого молодіжного фестивалю «PUZZLE FEST»   в Солобковецькій громаді розпочато роботу над створенням молодіжних ART-просторів, так з’явився стінний розпис  в с. Солобківці по вул. Грушевського.

 

 

 

 

 

 


Фото без опису Велике захоплення серед молоді викликали гості свята військово-патріотичний клуб «Молодіжна козацька січ Ярмолинеччини», вони представили виставку зброї та продемонстрували виступ вихованців клубу.

 

 

 

 

 

В рамках проведення фестивалю відбулись:

Фото без опису

 

Танцювальний майстер-клас від Анастасії Остапчук та хореографічного колективу «lavender» Солобковецької ДМШ. Вони вивчили танцювальні рухи під запальну комозицію «NAVKA - #Татанці.»


 

 

 

 

Майстер-клас з гирьового спорту від Олександра Юрика, Віктора Борусевича та Петра Шеремети, до якого могли долучитись всі бажаючі. А також всі бажаючі мали змогу помірятись силами в гирьовому спорті та арм-реслінгу.

Фото без опису

Свято продовжилось святковим концертом за участі талановитої молоді Солобковецької громади.

 

Справжнім святом кольору та вибухової хвилі емоцій стала «Битва фарбами холі», що додала ще більше яскравих кольорів нашому святу.

Фото без опису

Далі свято продовжила молодіжна дискотека за підтримки кафе-бару «BERLIN».

Продовженням святкування Дня Конституції України  став перегляд кінострічки «Круелла» 28 червня просто неба.

Фото без опису