В селі Солобківці відбулось святкування дня села. Традиційно, його святкують у другу суботу серпня. Цьогоріч свято відбувалось 14 серпня і об’єднувало в собі два свята - день села та день Солобковецької громади, яка працює для людей вже 4 роки.

Фото без опису

З нагоди свята ГО «За Конкретні Справи» організувала для солобківчан лотерею з цінними призами найрізноманітнішого призначення – від робочих інструментів для садівництва і кулінарії до пляжних рушників і парасольок. Але всі учасники лотереї розуміли, що справжнім щасливчиком стане той, кому волею випадку дістанеться головний приз лотереї – вишуканий і елегантний велосипед.

Фото без опису

Це справжнє свято з масою забав як для дітей, так і для дорослих, розпочалось з роздачі всім охочим безкоштовних лотерейних білетів. Під час урочистої частини сільський голова Сергій Когут привітав наймолодших жителів села, найстаршого жителя, матерів героїнь та сімейні пари, які у шлюбі  55 років, і вручив їм подарунки. Також на свято завітали гості, а саме: помічниця депутата обласної ради Ульяни Ткаченко політичної партії «За Конкретні Справи» Антоніна Драпак, заступник голови Ярмолинецької селишної ради Іван Березовський, представник ТОВ «Енселко Агро» КЕРНЕЛ Руслан Ляховченко.

Фото без опису

Для жителів села відбувся святковий концерт, який підготували працівники Солобковецької дитячої музичної школи та учасники аматорських формувань Солобковецького сільського будинку культури. Під час святкового концерту відбувався розіграш лотереї у  3 блоки по 10 подарунків. Головний приз лотереї,  а саме велосипед, отримав працівник комунального підприємства «Побут сервіс» Олег Нетет.  Свято продовжувалось цікавими конкурсами для жителів села, спортивні конкурси для справжніх чоловіків, пісенний конкурс та сімейна естафета. Також у рамках святкування дня села відбувався турнір з міні-футболу, перемогу в якому отримала команда с. Солобківці «Олімп».

Фото без опису

На завершення свята для жителів села Солобківці була святкова дискотека.

Дякуємо всім, хто завітав до нас на свято, ми з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!