24 серпня у м. Хмельницькому з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України відбулись заходи, участь у яких взяли представники Солобковецької громади. Також у рамках святкування відбувся конкурс тематичних фотозон з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Фото без опису

Конкурс організувала Хмельницька обласна рада і запросила до участі усі громади області. Усі роботи мали спільну ідею – це мала бути інсталяція у вигляді книги з презентацією громади.

Фото без опису

Солобковецька громада гідно представила себе на конкурсі посівши почесне 2-ге місце серед представлених фотозон за рішенням журі конкурсу. Фотозона громади користувалась велекою популярністю серед відвідувачів свята, діти та дорослі із задоволенням роздивлялись малюнки на книзі та фотографувались біля неї.

Фото без опису

Ми щиро дякуємо усім майстрам, які працювали над створенням фото-зони для громади. А саме: Дудняк Леоніду, Дудняк Людмилі, Горніцкій Олені, Ковальчук Анастасії, Тоболь Олені, Степанюку Ярославу та Шипп Тетяні.

Також висловлюємо щиру подяку народним умільцям громади Вітковській Аліні та Скромінському Віктору за надані роботи до книги!

Фото без описуФото без описуФото без опису