Сьогодні, сільський голова Сергій Когут та головний спеціаліст відділу будівництва, інфраструктури, цивільного захисту та комунального господарства Ярослав Степанюк із робочим візитом відвідали Солобковецький заклад загальної середньої освіти, де оглянули результати реалізації проекту, який виконувала будівельна організація товариство з обмежиною відповідальністю "Геліос-Плюс".

Фото без опису

Проблема ремонту вбиралень у закладі освіти була болючою темою остані п'ять-шість років, застаріла вентиляція, пошкоджена облицювальна плитка, підтікали крани, аварійні перегородки, відсутність інклюзії, тощо. Тому в відділі освіти, молоді та спорту Солобковецької сільської ради частину залишку коштів освітньої субвенції спрямували на капітальний ремонт шкільних туалетів, понад 250,000 тис. грн.. 

В ході реалізації проекту в закладі освіти було здійснено ремонт чотирьох санвузлів, під час якого замінили всю сантехніку, каналізацію, провели облицювання стін та підлоги керамічною плиткою, замінили унітази, чаші геную та пісуари, рукомийники, світильники, встановили нові перегородки окремих кабінок, а також підключили бойлер, повітряні сушки для рук, нові вікна та двері. І найголовніше обладнали інклюзивну туалетну кімнату для моломобільних груп населення.