Вже понад тиждень в с. Глушківці в пн.-сх. частині села відсутнє водопостачання. На це вплинуло два фактори, на одній із свердловин крадії вкрали щит управління свердловини, через, що насос перестав піднімати воду, на другій свердловині насос фізично зносився та потребував заміни.
Водопостачання відновлено! | Апостолівська міська рада

Сьогодні працівники комунального господарства "Побут Сервіс" здійснили заміну насосного обладнання на одній з артезіанських свердловин, яка знаходиться по вул. Перемоги. Частину водопостачання вже відновлено. Після заміни насосу, до повного промивання мережі та очищення, в кранах деякий час буде вода жовтоватого відтінку.
 

Коштів, щоб закупити новий щит управління свердловини на другу свердловину в комунального недостатньо. Для оперативного вирішення проблеми на допомогу Глушківчанам відгукнулася компанія "КЕРНЕЛ". Спільними ззусилями в Львівській компанії "Гал-автоматика" замовлено автоматизовану систему подачі води під високим тиском (таку систему на весні встановили на свердловині Грушевського в с. Солобківці), що дозволить забезпечити постійно високий тиск у водопровідних мережах навіть в найвіддаленіших куточках села.