10 вересня Рішенням №2 виконавчого комітету Солобковецької сільської ради підвищено тарифи на водопостачання на території Солобковецької сільської територіальної громади. Згідно цього рішення, вартість водопостачання в громаді становитеме 17 грн. 00 коп. для населення.
Фото без опису

Інформацію щодо розрахунків нових тарифів та процедури їх встановлення розробив директор КП «Побут Сервіс» Олексій Ольшевський.

Відповідно до чинного законодавства розрахунки підприємства щодо нових тарифів будуть оприлюднені у газеті «ВПЕРЕД». Витримано термін і процедуру обговорення та прийому пропозицій від громадян. На затвердження виконавчого комітету КП «Побут Сервіс» внесло наступні розцінки: централізоване постачання холодної води:  17,00 грн за 1 м. куб. (сімнадцять грн. 00 коп. за 1 м. куб.) для населення, 19,55 грн. за 1 м. куб. (дев'ятнадцять грн. 55 коп. за 1 м. куб.) для бюджетних установ, 22,40 грн. за 1 м. куб. (двадцять дві грн. 40 коп. за 1 м. куб.) для інших споживачав, в т.ч. фізичних та юридичних осіб та 45,00 грн. за 1 м. куб. (сорок п'ять грн. 00 коп. за 1 м. куб.) для споживачів без лічильника за 1 собу, яка прописана в даному будинку.

Фото без опису