ПРОТОКОЛ № 9 позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки інадзвичайних ситуацій 11 жовтня 2021 року

 

ГОЛОВУВАВ: Когут С.А. – Солобковецький сільський голова, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Солобковецької сільської територіальної громади.

ПРИСУТНІ: члени комісії за списком, з 16 членів комісії, присутні 12.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

І. Про виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 років.

 

Інформує:

Сергій Когут - Солобковецький сільський, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій;

 

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

1. Визнати ситуацію, що склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров’ю населення ТГ (району) та завдання значних матеріальних збитків, відповідно до пункту 24 частини першої статті 2 Кодексу цивільного захисту України, надзвичайною ситуацією.

2. Надзвичайну ситуацію, що склалася у зв’язку з відсутністю постачання природного газу    бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 років, відповідно до Національного класифікатора надзвичайних ситуацій ДК 019:2010, пункту 4.3 Порядку класифікації надзвичайних ситуацій за їх рівнями (далі – Порядок класифікації), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2004 р. № 368, класифікувати як надзвичайну ситуацію техногенного характеру (код НС 10800 – НС унаслідок аварій на системах життєзабезпечення) місцевого рівня.

3. Подати матеріали на регіональну комісію з питань ТЕБ і НС для її подальшого підтвердження

 

 

Голова комісії                                                          Сергій КОГУТ

Секретар комісії                                                      Ярослав СТЕПАНЮК