ПРОТОКОЛ № 8

позачергового засідання місцевої комісії

з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

06 травня 2021 року

 

ГОЛОВУВАВ: Когут С. А. – Солобковецький сільський голова, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Солобковецької сільської територіальної громади.

ПРИСУТНІ: члени комісії за списком, з 16 членів комісії, присутні 9.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про заходи із запобігання поширенню на території Солобковецької територіальної громади гострої распіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусном SARS-CoV-2.
  2.  

 

Інформують:

Сергій Когут - Солобковецький сільський, голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій;

Ярослав Степанюк – головний спеціаліст відділу будівництва, інфраструктури, цивільного захисту та комунального господарства Солобковецької сільської ради, секретар комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Наталія Данильчук  – Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Солобковецької сільської ради.

 

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

  1. Заборонити на території громади:
    1. Відвідування закладів освіти до 10.05.2021 року незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти, здобувачів освіти 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, а також осіб, які беруть участь у заходах з оцінювання освіти;
    2. Відвідування сторонніми особами (крім законних представників, членів сім’ї, родичів за умови дотримання всіх протиепідемічних заходів, не частіше ніж один раз на тиждень) установ та закладів соціального захисту, в яких тимчасово або постійно проживають/ перебувають громадяни похилого віку, ветерани війни і праці, особи з інвалідністю, особи із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями.

Термін: до 10.05.2021 року.

 

  1. З 06.05.2021 року територія Хмельницької області переходить з червоного у жовтий рівень епідемічної ситуації поширення COVID-19. Відповідно до обмежень жовтого рівня, дозволити на території Солобковецької громади:
    1. Відвідування закладів освіти незалежно від форми власності в закладах І-ІІІ ст.. здобувачами 1 – 11 класів, в закладах І-ІІ ст.. 1 – 9 класів, здобувачами закладів дошкільної освіти. Директорам закладів освіти здійснити підготовку до навчального процесу, провести дезінфекцію приміщень.

Термін: з 11.05.2021 року.

 

    1. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів за умови дотримання учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.
    2. Приймання відвідувачів у закладах культури з наповненістю приміщення 50%, та дотримання відвідувачами відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників і проведення культурних-масових заходів.
    3. Проведення релігійними організаціями богослужінь, якщо не забезпечено наявність в споруді приміщення не менше 10 м2 на одну особу, якщо більше 10 м2 то з наповненістю в залі до 50 % місць за умовами дотримання шахового порядку розміщення з дотриманням дистанції.
    4. Відвідування закладів громадського харчування (барів, кафе, ресторанів, їдалень, тощо)

Термін: з 06.05.2021 року.

 

 

 

Голова комісії                                                          Сергій КОГУТ

Секретар комісії                                                      Ярослав СТЕПАНЮК