Вчора, комунальники провели випробування на тиск зовнішні мережі питного водопроводу вулиць Я.Мудрого, Мазепи, Миру, Лермонтова, частини вул. Грушевського, пров. Веселий. Основна мета даного випробування, перевірити чи мережа готова до експлуатації та чи достатній тиск в мережі по даних вулицях.
Водопостачання приватного будинку зі свердловини: схема комунікацій

Головний інженер по експлуатації водопровідних мереж - Міщанчук Роман Михайлович, запевнев - "мережа випробування пройшла повністю, підтвердженням того є прориви в мешканців, які здійснили самовільні підключеня з порушеннями без погодження в КП "Побут Сервіс". Ми вже не одноразово попереджали про те, що тільки працівники "Побут Сервіс" або відповідні спеціалісти сантехніки з обов'язковою присутністю працівників підприємства можуть здійснювати підключення". 

В п'ятницю 12 листопада працівники підприємства відкриють всі задвижки і мешканці вищевказаних вулиць вже зможуть споживати воду. Для того щоб бути споживачем, необхідно укласти договір на водопостачання, сплатити на рахунок підприємства 400 грн. за підключення та опломбувати лічильник. Хто ще не уклав договір, прохання звернутися до головного бухгалтера КП "Побут Сервіс" Личак Валентини Всасилівни, за адресою вул. Грушевського, 2 с. Солобківці, приміщення сільської ради. Опломбувати лічильник, звертайтеся до головного інженера по експлуатації водопровідних мереж за тел.: 0680136560 Міщанчук Роман Михайлович.