КП "Побут Сервіс" здійснює водопостачання в шести населених пунктах громади, в селах: Солобківці, Глушківці, Стріхівці, Тарасівка, Андріївка та Проскурівка. Загальна протяжність всіх водопровідних мереж громади складає понад 61 км. Всі мешканці громади біля будинків яких прокладено трубопровід можуть підключитися до мережі та споживати воду з артезіанських свердловин. 

Фото без опису

Врізка та підключення до водопровідної мережі, складання договору про надання послуг з водопостачання, встановлення та пломбування лічильника, здійснюється виключно працівниками комунального підприємства або за їх присутності, самовільні підключення без попереднього погодження ЗАБОРОНЕНІ. При виявленні самовільного підключення з порушенням на абонента (споживача) буде накладено штраф, якщо штраф не буде своєвчасно сплачено, абонента відключать.

Алгоритм підключення до водопроводу:

1. _Заява на підключення в КП "Побут Сервіс"(у довільній формі) та сплата на рахунок підприємства 400 грн. за врізку (реквізити читайте нижче).

2. _Абонент (Споживач) за свій рахунок купує все необхідне обладнання для врізки. (Перелік: - розгалуження сідлове для врізки на пайку/ -трубу Д-25/ -перехід з труби на вентель/ -вентель/ -фільтр до лічильника/ -лічильник).
undefined

3. _Спеціаліст комунального підприємства виїзджає на об'єкт до Абонента (при необхідності виконує всі монтажні роботи та пломбує лічильник).

4. _Підписання договору на водопостачання та водовідведення між КП "Побут Сервіс" та Абонентом Для тих хто вже підключився, прохання своєчасно сплачувати за постачання води.

Фото без опису

Сплатити можна:

1) В Солобковецькій сільській раді за адресою: с. Солобківці вул. Грушевського, 2

2) За реквізитами: 
КП "Побут Сервіс" 
Р/Р UA813154050000026000052304429
МФО 315405
Код ЄДРПОУ 40843919
При оплаті обов'язково вказати ПІП або адресу. 

Вартість постачання 1м3 води для населення становить 17 грн.

Якщо у Вас виникли  запитання, звертайтеся за телефоном:

0967991245 Ольшевський Олексій Леонідович
0680136560 Міщанчук Роман Михайлович