Вже традиційно, 19 грудня, на свято Миколая в Солобковецькій громаді засяяла новарічна ялинка. Цьогоріч свято відбулось в режимі офлайн і жителі громади мали змогу відвідати святковий концерт з нагоди відкриття ялинки. 
Під час свята сільський голова Сергій Когут звернувся до жителів з вітальним словом та вручив нагороди переможцям конкурсу «Майстерня новорічної іграшки 2021», який проходив в режимі онлайн. Переможницею конкурсу стала учениця 1 класу Солобковецького ЗЗСО І-ІІІ ст. Кукіль Софія. 
Лунали веселі пісні і танці, які підготували вихованці Солобковецької ДМШ та учасники аматорських формувань Солобковецького СБК. 

Фото без опису
Цьогоріч на жителів села чекали і нові фотозони, виготовленні спеціально до свята. Це - Різдвяний вертеп, Казкова колісниця з оленем та новорічно-різдвяна зона, яка розміщена біля сільської ради.  Висловлюємо слова вдячності тим, хто долучився до створення цієї краси та новорічного настрою в громаді. А саме Дудняк Леонід, працівники комунального підприємства "Побут Сервіс", працівникам Солобковецького будинку культури та Солобковецької сільської центральної бібліотеки та відділу освіти, культури, молоді та спорту Солобковецької сільської ради. А також компанії "Контінентал фармез груп" за фінасову підтримку. Вітаємо жителів Солобковецької громади з прийдешніми святами.