Колектив «Любава» отримав  почесне звання “Народний аматорський колектив” 
У Солобковецькій територіаотній громаді працюють колективи, які мають звання «Народний та зразковий аматорський колектив» - Зразковий ансамбль бандуристі «Джерельце» та народно-аматорська вокальна група «Барви Поділля» Солобковецької ДМШ.  Цьогоріч до переліку цих колективів можна додати ще один - вокальний колектив «Любава» с. Глушківці.


Колектив працює вже більше 10 років і показує гарні результати своєї діяльності. Творчість колективу до вподоби як жителям с. Глушківці,так і жителям інших сіл Солобковецької громади. Також цей колектив відомий далеко за межами громади. У своєму творчому доробку вони мають більше 50 творів різних стилів та жанрів.
У червні 2021 року колектив претендував на присвоєння почесного звання. Відповідно до наказу Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій  № 123 н від 28. 12. 2021р., на підставі рішення колегії департаменту колективу присвоєно звання «Народний аматорський колектив». 
Ми щиро вітаємо його учасників з почесними званнями, які вони отримали заслужено. Бажаємо нових успіхів та творчих злетів і перемог! Ми пишаємося вашими досягненнями!

Фото без опису