Управління Держпраці у Хмельницькій області приймає роботи дітей на перший етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей 2022». Конкурс на обласному рівні триватиме до 15 лютого 2022 року.

Фото без опису

Запрошуємо до участі в конкурсі дітей від 6 до 18 років: учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв; вихованців позашкільних навчальних закладів.

Тематика:

Безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, протидія COVID-19 на робочих місцях та в побуті.

Конкурсні роботи надсилати до Управління Держпраці у Хмельницькій області до 15 лютого 2022 року (29000, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 74, тел. для довідки (0382) 65-64-48).

Вимоги до малюнка

  1. На конкурс подаються малюнки, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю тощо.
  2. Розмір малюнка не може перевищувати формат А2.
  3. На зворотному боці кожної конкурсної роботи потрібно розбірливо зазначити українською мовою: назву малюнка; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника (або одного з батьків).

Конкурс організовує і проводить ДП «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці, територіальних органів Держпраці.