Проблема охорони та збереження навколишнього середовища особливо актуальна сьогодні, адже планета Земля в екологічній небезпеці. Тому, починаючи з 1998 р., в Україні щорічно у третю суботу квітня відзначається День довкілля. Цього дня проводяться заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань тощо.

Екологічна експрес-виставка "Збережемо довкілля заради життя" у місті  Тернопіль 18 квітня 2019 > Тернопільська обласна бібліотека для дітей

З цією метою пропонуємо бібліотечним фахівцям спільно з читачами-дітьми та всіма небайдужими до охорони навколишнього середовища в переддень свята – 15 квітня 2022 р. – долучитись до обласної акції “Захисти довкілля”.

Хід акції широко висвітлювати на сайтах/блогах, сторінках у Фейсбуці під #Захисти_довкілля, а також коротеньку інформацію та 1-2 фотографії надіслати в ОДБ імені Т.Г.Шевченка на електронну адресу: odbmetod@ukr.net  до 11 год 18 квітня 2022 р.

 

 

Директор бібліотеки                                    Валентина  ЧЕРНОУС