• Хлопець керує 3-ю танковою бригадою, яка вже має перші перемоги.
  • Військові розповіли британцям, як вкрали танки просто з-під носа росіян
  • Британські Sky News зняли сюжет про 21-річного танкіста з Хмельниччини (ВІДЕО)

Британський телевізійний новинний канал Sky News відправив свого журналіста Джона Спаркса в зону бойових дій. Там іноземні кореспонденти знімають сюжети про боротьбу наших ЗСУ проти росіян. В один із таких сюжетів, який відзняли неподалік східної лінії фронту,  потрапив житель села Солобківці Хмельницького району Віталій Тимощук. Віталій служить у 3-й танковій бригаді. Хлопцю всього 21 рік, та він вже успішно керує танкістами. 

“Керівник секретної танкової бази офіційно закінчив військову академію в день нашого візиту. Але лейтенант Тимощук каже, що вірить в своїх хлопців і в перспективу перемоги. У нього непоганий досвід, йому 21 і він керує підрозділом”, - зазначають в сюжеті Sky News. 

Сам військовий на відео скромно зізнається, що спочатку приховував від побратимів свій вік. Бо, каже, виглядає старше. Натомість похвалив своїх бійців. 

“У нас люди, в першу чергу, досвідчені, знають, навіщо вони сюди прийшли. Заради своїх сімей, заради своєї батьківщини. І через це ми переможемо”.

 

Фото без опису

Лейтенант Тимощук вже відзначився. Відбиваючи наступ ворога танкісти захопили п'ять російських машин, включно з двома танками. Джон Спаркс повідомляє в сюжеті, що хлопці забрали техніку просто з-під носа окупанта. Адже неподалік від них стояло аж 200 ворожих танків. Тож рашисти ніяк не очікували подібної безстрашності українських військових. 

Джерело vsim.ua - новинний ресурс