Конкурс  відеороликів «Презентація рою»  проводився з метою активізації національно-патріотичного виховання, розвитку, впровадження та популяризації Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (даліГра) серед всіх вікових груп, удосконалення методологічних підходів до змісту роботи роїв та відбору кращих роїв для участі у ІІІ (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). На даний конкурс рій «Січові стрільці» подав один відеоролик.

06-10 червня 2022 року відбувалось оцінювання журі робіт, які надійшли на обласний конкурс.  За результатами оцінювання протягом 2021/2022 навчального року серед роїв усіх вікових груп найкраще працювали рої Славутської та Солобковецької громад, за що і отримали перші місця у відповідних вікових групах. Рої цих громад будуть представляти Хмельницьку область на ІІІ (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Дякуємо, керівнику рою Бузінському Роману Олександровичу та його заступнику Мартинюку Максиму Леонідовичу за патріотичне виховання молодого покоління. Рою «Січові стрільці» бажаємо гідно представити  Хмельницьку область на ІІІ (Всеукраїнському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Переможцям бажаємо наснаги, успіхів та нових перемог.

#dzhura_2022 #УДЦНПВ

Фото без опису
Фото без опису