Жителі громади продовжують допомагати українським військовим, об’єднуючи свої зусилля за для перемоги нашої держави. Так у громаді проведено благодійний ярмарок на Всесвітній день вишиванки та зібрано 15 000 грн., благодійний міні-футбольний турнір, на якому зібрано 13 000 грн. та благодійна допомога від Солобковецького навчально-реабілітаційного центру 3 500 грн. а також кошти які небайдужі жителі громади здавали в фонд підтримки ЗСУ при сільській раді.

Дані кошти направлені на придбання обладнання для виготовлення мобільного банно-прачного модульного комплексу для 3-ї окремої танкової бригади Збройних Сил України, який буде відправлений на передову, щоб наші захисники мали гарні умови та можливість прийняти теплий душ та попрати речі. На даний час завершуються роботи з виготовлення мобільного банно-прачного модульного комплексу. Вже придбано 2 пральні машинки автомат за кошти з благодійного ярмарку та надані компанією "Контінентал Фармерз Груп", ще 2 машинки надали жителі громади (Когут С., Сноз І.,).  Також закуплено матеріали для облаштування даного комплексу (труби пластикові, крани, жерсть листова, метало-профілі, електроди, котел твердопаливний, євровікна та євродвері, фарбу) На даний час виконано більше 90 % роботи. Фінансову допомогу для облаштування мобільного банно-прачного модульного комплексу надали: Барчук В., Міходуй В. Сноз А., Міходуй Є., П’янковський А.

Виготовленням даного комплексу займалися: Ольшевський Л., Верстюк В., Кривулько В., Шестаков В., Федорів Й., Гуменюк О. та комунальне підприємство "Побут Срвіс".

Дякуємо усім, хто долучився до допомоги З-тій окремій танковій бригаді Збройних Сил України.

Слава Україні!