Міністерство розвитку громад та територій України розпочало комунікаційну кампанію «Готуймося!», яка спрямована на підвищення обізнаності громадян щодо побутової термомодернізації.

Як зазначили в Міністерстві розвитку громад та територій України, опалювальний період 2022–2023 років буде найскладнішим в історії України і його впевнене проходження напряму залежить від послідовних та скоординованих дій центральної і місцевої влади та громадян.

«Одним із важливих заходів підготовки є проведення побутової термомодернізації власниками квартир та індивідуальних будинків. Саме первинні заходи дозволять зменшити втрати теплової енергії та створити оптимальний мікроклімат в оселях. З цією метою було розроблено інформаційно-графічні матеріали, які спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо побутової термомодернізації», – розповіли в Міністерстві розвитку громад та територій України.

Міністерство розробило інформаційно-графічні матеріали, спрямовані на підвищення обізнаності громадян щодо побутової термомодернізації.

Важливо, щоб до розповсюдження інформаційних матеріалів долучилися органи місцевого самоврядування  шляхом розміщення на всіх доступних ресурсах, зокрема, із залученням комунальних підприємств у сфері ЖКГ, ОСББ, Центрів надання адміністративних послуг, транспортних підприємств та компаній, засобів масової інформації тощо.

Завантажити пакет інформаційно-графічних матеріалів можна за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/11dhv_JoA5No9AxCx5PTXMTatCTiRm0AH

Фото без опису