07 березня 2023 року у рамках проекту  «Гвардія наступу» відбулася зустріч представників Хмельницької районної військової адміністрації   разом з представниками Національної гвардії України, Національної поліції України та Державної прикордонної служби України відвідали Солобковецьку громаду.

Фото без опису

Проведення агітаційних заходів серед населення громади  -  долучення до  бригад «Гвардії наступу». Усі, хто прагне  якомога  швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити всіх наших людей, може стати частиною нових підрозділів.

Присутніх ознайомили із умовами вступу до бригад, проходження служби, пакету соціальних гарантій для бажаючих проходити службу.

Фото без опису

Триває запис до 8 бригад  добровольців.

Національна гвардія України запрошує у «Буревій», «Червону калину», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан» та легендарний «Азов».

У Державній прикордонній службі України добровольців чекають у бригаді «Сталевий кордон».

У Національній поліції України – у штурмовій бригаді «Лють».

Долучитися до «Гвардії наступу» можна онлайн, заповнивши заявку на сайті storm.mvs.gov.ua, або офлайн – звернувшись до Центрів надання адмінпослуг за адресами:

– м. Хмельницький, вул. Соборна, 16;

– м. Хмельницький, вул. Грушевського, 86;

Приєднуйся до нас !

Фото без опису

 

Бригади пропонують умови та вимоги для добровольця і він визначає, чи вони для нього прийнятні. Якщо так, то розпочинається діалог про працевлаштування.

Окрім цього, є телефон гарячої лінії – 080 010 00 20, де можна проконсультуватися та отримати усю необхідну інформацію.

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, а дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС.

Захищай країну та своїх рідних!    Разом до перемоги!

Слава Україні!  Героям Слава!

Фото без опису