На початку тижня сільський голова Сергій Когут  підписав Меморандум про співпрацю та співробітництво із начальником Гірської міської військової адміністрації Олексієм Бабченко.

Цим Меморандумом передбачено багато спільних проєктів. Серед них і проєкт щодо підтримки громадян Гірської громади, які тимчасово мешкають на Хмельниччині.

І вже є перші результати: найвагомішим першим проєктом буде створення шелтеру для ВПО з Луганщини в Солобковецькій громаді Хмельницького району. Так вже завершується ремонт в гуртожитку на сім кімнат та однокімнатній квартирі. У приміщеннях зроблено сучасний ремонт, повністю замінено внутрішні комунікації, електричні мережі, обладнано душові, санвузли, кухню, їдальню та пральню. Зараз збирається банк одягу та придбаються засоби пересування для людей з особливими потребами. Нові сучасні меблі та побутову техніку для шелтера надають Благодійний фонд «Янголи спасіння».

Сподіваймося, наші зусилля принесуть плоди і співпраця продовжиться і після деокупації України. Разом  до перемоги! Все буде Україна!!!Фото без опису