На виконання  рішення Солобковецької сільської ради від  6 вересня  2023 року № 3  «Про початок процедури оптимізації Комунального закладу «Глушковецька гімназія» Солобковецької сільської ради Ярмолинецького району Хмельницької області» оголошується початок громадського обговорення проекту рішення «Про реорганізацію юридичної особи «Комунальний заклад «Глушковецька гімназія» Солобковецької сільської ради Ярмолинецького району Хмельницької області» шляхом приєднання до Комунального закладу  «Солобковецький ліцей Солобковецької сільської ради Хмельницького району Хмельницької області». З проектом рішення можна ознайомитися за посиланням.

Обговорення проекту триватиме протягом 1 року з дня публікації цього оголошення. Відповідальною за організацію та проведення обговорення визначено Данильчук Наталію Володимирівну – начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються до 13 вересня 2024 року відділом освіти, культури, молоді та спорту за адресою с. Солобківці, вул. Грушевського, буд. 2.