ХМЕЛЬНИЦЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА

 0253-2-15-81                                                                     jarmol_prok@ukr.net

 

 

Побив співмешканку та залишив в безпорадному стані в будинку – повідомлено про підозру жителю Хмельницького району

За процесуального керівництва Ярмолинецького відділу Хмельницької окружної прокуратури повідомлено про підозру 27-річному жителю Хмельницького району у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень співмешканці та залишенні її в небезпеці (ч. 1 ст. 121, ч. 3 ст. 135 КК України).

 У березні цього року на гарячу лінію «102» звернувся черговий лікар карети швидкої медичної допомоги та повідомив, що, прибувши на виклик, виявив 28-річну жінку із тілесними ушкодженнями.

 Під час здійснення досудового розслідування встановлено, що за місцем спільного проживання підозрюваний розпочав словесну суперечку зі своєю співмешканкою, а потім почав душити та бити її ногами по обличчю і тулубу.

 В результаті жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження. Усвідомлюючи, що вона знаходиться у небезпечному для життя стані, чоловік замкнув її в помешканні та забрав мобільний телефон.

 Швидку допомогу викликав лише на третю добу після побиття. Вигадав історію, що, повернувшись додому, виявив квартирантку із тілесними ушкодженнями, яка впала з драбини.

 Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 Досудове розслідування здійснюється слідчими Хмельницького районного управління поліції ГУНП в області.

 

Начальник Ярмолинецького відділу

Хмельницької окружної прокуратури      Ігор БАНТЮК