Подяка Солобковецькій громаді

20 лютого Солобковецька сільська територіальна громада отримала Подяку від командування та особового складу  Повітряних сил ЗСУ.

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA.  Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

Відкриття меморіальної дошки на честь загиблого героя Бузінського Романа Олександровича — випускника цього закладу.

У суботу 20 січня в Стріховецькій гімназіії відбулося відкриття меморіальної дошки на честь загиблого героя Бузінського Романа Олександровича — випускника цього закладу.

Створення алеї Слави Героїв в Солобковецькій громаді

Шановні жителі Солобковецької громади! Просимо вас пройти опитування щодо доцільності створення в громаді Алеї Героїв та встановлення пам’ятного знаку для гідного вшанування наших земляків, які загинули, захищаючи незалежність і суверенітет України від російського збройного вторгнення. Місце облаштування – паркова зона навпроти костелу між укрпоштою та українською церквою.

На території Солобковецької територіальної громади розгорнуто 'Пункт Незламності'

Шановні жителі громади у разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, Пункт Незламності стане острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності де ви матимете можливість зарядити телефони, попити гарячого чаю, води та відпочити.