Відтепер кожна вулиця Солобковецької ОТГ освітлюється в темну пору доби.

Наша Солобковецька громада уже стала прикладом того, що не потрібно боятися змін, а ставати на шлях розвитку, сподіваючись на власні сили. Відразу помітно, що живуть у громаді люди, які дбають про благоустрій населених пунктів. Заїхавши в кожне із сіл, підпорядкованих Солобковецькій ОТГ, відразу кинуться в око зміни у населених пунктах громади. 

ЗВЕРНЕННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ СЕРГІЯ КОГУТА У ЗВ'ЯЗКУ З НОВИМ З ПІДТВЕРДЖЕНИМ ВИПАДКОМ ЗАХВОРЮВАННЯ НА СОVID-19

Шановні жителі Солобковецької громади. На жаль станом на 8 липня 2020 року хворих на СOVID-19 в ОТГ побільшало. Підтверджено ще два позитивних результати COVID-19. Загалом у нас вже 3 хворих. Закликаю усіх зберігати спокій та ретельно дотримуватися вимог карантинних обмежень, користуватись засобами індивідуального захисту та не виходити без потреби з дому!  Вкотре наполегливо прошу вас проявити соціальну відповідальність. Особливо це стосується осіб, що прибули з інших країн, регіонів та осіб, які контактували із хворими чи мали опосередковані стосунки з контактними особами. Будьте відповідальними, самоізолюйтесь, якщо Вам потрібна немедична допомога звертайтесь по телефону до органів влади. При перших симптомах захворювання звертайтеся до сімейного лікаря по телефону, при погіршенні стану викликайте «Екстрену допомогу -103». Давайте відповідально поставимося до рекомендацій медиків! Це вбереже Вас та Всіх жителів. Будьте відповідальні, залишайтеся вдома та чесно інформуйте про стан здоров’я і про контакти з інфікованими, якщо вони були.

В Україні зафіксовано 543 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19

06 липня (станом на 9:00) в Україні 49 043 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 1262 летальних, 21 703 пацієнти одужало. За добу зафіксовано 543 нові випадки. Загалом проведено 722 513 тестувань методом ПЛР.

Напередодні професійного свята в Ярмолинецькому відділі поліції ГУНП в Хмельницькій області проводились урочисті заходи.

Сьогодні, напередодні професійного свята в Ярмолинецькому відділі поліції ГУНП в Хмельницькій області відбулись урочисті заходи. Відкрив захід начальник Ярмолинецького відділу поліції Петро Фурман, який   привітав колег з професійним святом - Днем Національної поліції України. В урочистих заходах взяли участь голова Солобковецької ОТГ Сергій Когут, голова районної державної адміністрації Василь Гуменюк та голова районної ради Володимир Безушко.

Напередодні Дня Конституції України двом жителям Солобковецької ОТГ було вручено відзнаки Хмельницької обласної ради.

Напередодні Дня Конституції України жителям Ярмолинеччини було вручено відзнаки Хмельницької обласної ради. Задля дотримання карантинних заходів традиційних урочистостей не влаштовували. Натомість відзнаки нашим славним землякам вручили безпосередньо на їхніх робочих місцях, відтак захід видався теплим і невимушеним.