В громаді розпоченається комплексна перевірка підключень до централізованих мереж питного водопроводу

З 11 січня 2021 року в Солобковецькій громаді розпоченається комплексна перевірка підключень до централізованих мереж питного водопроводу та показників лічильника.

З 1 січня в Україні набув чинності новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти

З ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської у 2020 році було проведено значну роботу з оновлення законодавчих норм, що дадуть змогу реформувати систему шкільного харчування. Зокрема, з 1 січня в Україні почав діяти новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, яким запроваджуються нові підходи до організації навчального процесу та харчування дітей у закладах освіти.

Вітаємо заклади культури громади з ІІІ місцем у фестивалі-конкурсі народної творчості «ГРОМАДА-ФЕСТ»

З метою підтримки культурних ініціатив об’єднаних територіальних громад, розвитку аматорської народної художньої творчості, відродження та популяризації народних традицій, формування культурного простору з березня по грудень 2020 року Хмельницьким обласним науково-методичним центром культури і мистецтва було проведено фестиваль-конкурс народної творчості «ГРОМАДА-ФЕСТ». Через карантинні обмеження строки та умови конкурсу дещо змінилися та перейшли в онлайн-формат.