Хто має право на отримання субсидії

Право на отримання житлових субсидій мають сім'ї, у яких плата за житлово-комунальні послуги більше визначеного для них обов’язкового платежу.

Україна переходить в «жовту» зону

У зв‘язку із суттєвим погіршенням епідеміологічної ситуації з 23 вересня 2021 року в усіх регіонах України запроваджується «жовтий» рівень епіднебезпеки та обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для нього.   «Епідемічна ситуація у країні стрімко погіршується, тому обов’язок держави — захистити життя та здоров’я людей», — зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. 

«Стратегічне планування для Громад» - Хмельницьке регіональне відділення АМУ провело онлайн-вебінар для фахівців місцевих рад

Захід відбувся в рамках реалізації Меморандуму між Асоціацією міст України та громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку» (Вінниця). Модератор: Олег Левченко, співзасновник ГО «Подільська агенція регіонального розвитку», консультант з питань місцевого та регіонального розвитку.

В Солобковецькій громаді підвищено тарифи на водопостачання

10 вересня Рішенням №2 виконавчого комітету Солобковецької сільської ради підвищено тарифи на водопостачання на території Солобковецької сільської територіальної громади. Згідно цього рішення, вартість водопостачання в громаді становитеме 17 грн. 00 коп. для населення. Інформацію щодо розрахунків нових тарифів та процедури їх встановлення розробив директор КП «Побут Сервіс» Олексій Ольшевський.

Вдається частково вирішити проблему з водопостачанням в с. Глушківці.

Вже понад тиждень в с. Глушківці в пн.-сх. частині села відсутнє водопостачання. На це вплинуло два фактори, на одній із свердловин крадії вкрали щит управління свердловини, через, що насос перестав піднімати воду, на другій свердловині насос фізично зносився та потребував заміни.