ПЕНСІЙНИЙ ФОНД УКРАЇНИ ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ЗМІНИ ЩОДО ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ НА ПОХОВАННЯ ТА НЕДООТРИМАНОЇ ПЕНСІЇ

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1279 “Деякі питання організації виплати пенсій та грошової допомоги”, виплати допомоги на поховання та недоотриманої у зв’язку зі смертю одержувача пенсії, органами Пенсійного фонду України з 1 квітня здійснюються виключно через уповноважені банки. 

КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП ВИДІЛИЛА ПОНАД 166,4 ТИС. ГРН СОЛОБКОВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ

Тривалий час Компанія орендує земельні ділянки в Солобковецькій громаді, її жителі можуть розраховувати на значну фінансову підтримку. Адже за кожен орендований гектар "Контінентал Фармерз Груп" виділяє 130 грн. Ці кошти формують соціальний бюджет, і куди його спрямувати - вирішують пайовики. Так, упродовж 2020 року агрохолдинг виділив для Солобковецької ОТГ понад 166 тис. грн.

ОБЕРЕЖНО, ТЕЛЕФОННІ ШАХРАЇ!

ОБЕРЕЖНО, ТЕЛЕФОННІ ШАХРАЇ! Національна поліція України та Національний банк України, попереджають! По телдефону не можна......деталі на фото.

Солобковецька сільська рада звертається до жителів громади з проханням — НЕ СМІТИТИ на кладовищі!!

У Солобковецькій громаді продовжуються роботи по прибиранню сміття на кладовищах населених пунктів, що входять до складу громади. До роботи залучена техніка, працівники КП «Побут сервіс» та робітники з благоустрою старостатів.

На території Солобковецької територіальної громади запроваджуються обмеження червоної зони

Відповідно до рішення Хмельницької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з 7 квітня на території Хмельницької області, зокрема і на території Солобковецької громади, почнуть діяти обмеження, визначені для “червоної зони” епідемічної небезпеки.

Олександр Юрик бронзовий призер Чемпіонату України з гирьового спорту

25-28.03.2021р. відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту у м. Києві. Наш земляк Олександр Юрик виступав за Хменильницьку область та Збройні Сили України серед дорослих та юніорів. За результатами двох вправ на чемпіонаті, Олександр виборов 4 бронзові медалі.